Ακολουθήστε μας στο Google news

Λογικά θα μπει δυνατά για να «πατήσει» τον Εθνικό ο Απόλλωνας στον σημερινό αγώνα στο Τσίρειο. Αυτό συνηθίζουν να κάνουν οι κυανόλευκοι σε παιχνίδια απέναντι σε ομάδα της κάτω ζώνης. Λείπουν ο τραυματίας Μάγκλιτσα και ο τιμωρημένος Άλαν. Για τον κορυφή της επίθεσης, πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει τον Ζελάγια, αλλά δεν αποκλείεται να επιλέξει τον Σκέμπρι. Τον «σεληνιασμένο» Γιάκολις, λογικά θα τον τοποθετήσει στο δεξί φτερό. Για την αριστερή πτέρυγα, αν δεν είναι ο Σκέμπρι, υποψήφιοι είναι οι Παπουλής και Σαρδινέρο. Στον άξονα, δεν αποκλείεται να… ξεκουράσει τον πολύ βαρυφορτωμένο Σακέτι. Ξεκινώντας την τριάδα Άλεφ, Άλεξ Ντα Σίλβα και Μαρτίνες. Στην άμυνα δεξιά θα είναι ο Ζοάο Πέδρο, αριστερά μάλλον Βασιλείου και όχι Ζάντερ. Στο κέντρο αν σπάσει το δίδυμο Ρομπέρζ, Γιούστε για να μπει ο Πιτσιάν, μάλλον τον Ισπανό θα αφήσει έξω. Ο Γάλλος Ρομπέρζ είναι ηγετική φυσιογνωμία, όταν είναι διαθέσιμος, δύσκολα θα μένει έξω. Στο τέρμα θα είναι ο Βάλε. Εκτιμούμε ότι θα πάνε κάτι παραπάνω από 2,5 χιλιάδες υποστηρικτές των κυανολεύκων σήμερα το βράδυ στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου. Στα παιχνίδια που θα γίνονται Σαββατοκύριακο εντός έδρας και με πιο δυνατούς αντιπάλους, αναμένεται να μαζεύονται περισσότεροι, τώρα που ουσιαστικά έσβησαν τα ευρωπαικά φώτα. Θυμίζουμε ότι έχουν να δώσουν ακόμα ένα παιχνίδι στο ΓΣΠ με την Έβερτον στις 7 Δεκεμβρίου.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»-ThemaSports
24/04 @ 20:24

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
24/04 @ 09:12

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημερώνει ότι αποφάσισε να διερευνήσει τρεις αγώνες μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι. Ο ένας είναι για το Β' γκρουπ της Α' κατηγορίας...

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!-ThemaSports
21/04 @ 20:53

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 (Λόπες 49', Τόνγκια 65') την Ομόνοια για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και παραμένει ζωντανή στην μάχη του τίτλου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ