Ακολουθήστε μας στο Google news

Πήρε και δεύτερη ευκαιρία ο Αντρέας Χριστοδούλου. Αναμενόμενο. Από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Πάμπος Χριστοδούλου, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν τον εμπιστεύεται τον Φελτχούϊζεν.  Να είμαστε όμως ειλικρινείς. Ο 20χρονος διεθνής με την Ελπίδων κίπερ, ούτε στο δεύτερο 90-λεπτο που φύλαξε την πράσινη εστία, έγραψε ικανοποιητικό βαθμό απόδοσης. Δεν λέμε ότι έχει ευθύνη στη φάση του γκολ, αφού τον "εκτέλεσε" από κοντινή απόσταση ο Λούις Κάρλος.  Στην επανάληψη λίγο έλειψε μια... γκάφα στην οποία υπέπεσε να φέρει το δεύτερο τέρμα της Δόξας. Ήταν η τύχη μαζί του και στην κόντρα με τον Λουίς Κάρλος, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Σωστά ο Πάμπος τον έριξε στα βαθιά, από τη στιγμή που ο Ολλανδός αποδείχθηκε λανθασμένη επιλογή. Ωστόσο σε κανένα από τα δυο παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε, δεν έκανε το κάτι παραπάνω.  Επιπρόσθετα, επειδή η αμυντική γραμμή των πρασίνων είναι αναξιόπιστη και προβληματική, παραμονεύει ο κίνδυνος να "καεί" κι αυτός. Η ατυχία του, είναι ότι του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να παίξει, σε μια χρονική περίοδο που η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας είναι χάλια-μαύρα. Ήταν έντονο αυτό το στοιχείο και στη μεγαλύτερη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στο Μακάριο.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

Ζίβκοβιτς: «Στον ΠΑΟΚ ήμασταν σαν οικογένεια, αναπνέαμε ο ένας για τον άλλον»-ThemaSports
28/06 @ 17:30

Ζίβκοβιτς: «Στον ΠΑΟΚ ήμασταν σαν οικογένεια, αναπνέαμε ο ένας για τον άλλον»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για τον ΠΑΟΚ, για τους συμπαίκτες του και για τη μεταγραφή του στην Ανόρθωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ