Ακολουθήστε μας στο Google news
"Βόμβες" εξαπέλυσε στη συνέντευξη τύπου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που αναφέρθηκε στους τρόπους και τις τακτικές που χρησιμοποιούνται για να στηθούν αγώνες στο πρωτάθλημα της Football League.
Απίστευτες καταγγελίες του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη που ζητά να τον καλέσει ο εισαγγελέας μετά την αναμέτρηση Αιγινιακός - Απόλλων Πόντου.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Προτείνω στον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει και να του πω για παράγοντες που λένε και παίρνουν τηλέφωνο στο ημίχρονο και λένε να βάλουν ένα και δύο γκολ και να χάσουν με 4-5 γκολ.
Διαιτητές που μιλάνε με κάποιο τεχνικό διευθυντή, κουμπάρο του προέδρου και παίρνει εντολές να στήνουν το ματς και να μπαίνουν κάποια γκολ και να κερδίζει η ομάδα 20.000 ευρώ.
Περιμένω τον εισαγγελέα να με καλέσει, να τις αξιολογήσει για να καθαρίσουμε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από τα μιάσματα που κυκλοφορούν μέσα σε αυτό».
Πηγή: sdna.gr
Ο Πρόδρομος Πετρίδης ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Βραζιλία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS