Είναι γεγονός ότι η νέα ήττα της Νέας Σαλαμίνας με αντίπαλο την Αλκή το απόγευμα της Κυριακής (26/11) σκόρπισε την πίκρα και την απογοήτευση σε όλο το στρατόπεδο του Βαρωσιώτικου συλλόγου και δη στους οπαδούς των «ερυθρολευκών».
Οι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας απλά να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ξέσπασαν στο γήπεδο βάζοντας τα με ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, ενώ το ίδιο έγινε και με τριπλό σφύριγμα του Λεόντιου Τράττου.
Φυσικά είχε και κάποιους άλλους που μετά την ήττα της ομάδας τους ξέσπασαν και στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook, με τις αναρτήσεις τους να βγάζουν την ενδεικτική εικόνα στην οποία περιήλθαν οι Σαλαμίναιοι μετά το νεό άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στην Αλκή.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.