Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Χάμπος Κυριάκου από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στην Πορτογαλική Εστορίλ δεν κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβηκε ούτε σήμερα, καθώς ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε φουλ ενενηντάλεπτο στο 0-0 της Εστορίλ κόντρα στην Μαριτίμο.
Με την ισοπαλία της αυτή η ομάδα του Χάμπου Κυριακού μετά από δέκα σερί ήττες έφτασε συνολικά στους 7βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Μορεϊρένσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα.
Ο νέος τεχνικός της Εστορίλ Ίβο Βιείρα έδειξε ότι θέλει να δώσει ευκαιρίες στον Κύπριο μέσο, κι αυτό αποδείχθηκε και στον σημερινό αγώνα, στον οποίο ο Χάμπος Κυριακού είχε φουλ συμμετοχή.
Φυσικά η παραμονή του Διεθνή ποδοσφαιριστή στο αρχικό δεν εξαρτάται μόνο από τον νέο τεχνικό της Εστορίλ αλλά κι από τα δικά του πόδια και την απόδοση που θα βγάλει στο τερέν.
Δείτα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Πάφος - Εθνικός Άχνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS