Ακολουθήστε μας στο Google news
Πολυεθνικός… οίκος ανοχής λειτουργούσε στα απόκρυφα σημεία ενός μπαρ στην Αλεξανδρούπολη, στο οποίο ο 43χρονος Αλβανός προσωρινά υπεύθυνος παρακολουθούσε μέσα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, όσα έκαναν οι πελάτες με τις τρεις αλλοδαπές εκδιδόμενες!
Το πρωτοφανές Big Brother αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έφοδο στο κατάστημα διαπίστωσαν ότι οι τέσσερις κάμερες που λειτουργούσαν στο εσωτερικό του «έβλεπαν» και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα τετ α τετ της 54χρονη Ελληνίδας, της 33χρονης Ρωσίδας και της 40χρονης Μολδαβής, χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν οι πελάτες!
Έτσι, η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ερευνά αν το οπτικό υλικό διοχετευόταν σε ιστοσελίδες με πορνό περιεχόμενο, φυσικά έναντι αμοιβής!
Άλλωστε, στο μπαρ και στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν, εκτός από το καταγραφικό μηχάνημα και τις κάμερες, 1.355 ευρώ, δέκα λίρες Αγγλίας και δυο μαχαίρια μήκους 0,27 και 0,15 εκατοστών.
Ο 43χρονος Αλβανός συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της μαστροπείας -που βαρύνει και την 51χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος η οποία αναζητείται- και της παράνομης οπλοκατοχής.
Οι τρεις αλλοδαπές κατηγορούνται για στέρηση βιβλιάριου υγείας και παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.
Πηγή: protothema.gr
Δείτα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Πάφος - Εθνικός Άχνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS