Ακολουθήστε μας στο Google news
Έριξε τον Αντρέα Χριστοδούλου στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ο προπονητής της Ομόνοιας. Ηττήθηκαν με 3-1 οι πράσινοι, δεν μπορεί να λεχθεί ότι πήγε καλά ο 20xρονος τερματοφύλακας.
Όμως δεν μπορεί να "χρεωθεί" σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τον αποτυχημένο αποτέλεσμα σε αυτόν. Γενικότερα κόσμος και δημοσιογράφοι, αντιμετώπισαν μέσα από διαφορετικό φακό το φετινό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα του κίπερ της Εθνικής ελπίδων.
Είναι πολλοί που λένε, ότι από τη στιγμή που ο Πάμπος Χριστοδούλου, αποφάσισε να τον ρίξει στα βαθιά, αφήνοντας στον πάγκο τον Φελτχούϊζεν, θα πρέπει να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες. Με αυτή την άποψη, συμφωνούμε κι εμείς.
Ενόψει του αγώνα με τη Δόξα εξαρτάται βεβαίως, αν θα δηλώσει έτοιμος ο Κωνσταντίνος Παναγή. Ο Κύπριος διεθνής είναι εκτός δράσης τις τελευταίες 40 μέρες, είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Ερμή στο ΓΣΖ. Θα χρειαστεί κι αυτός χρόνο μετά την επαναφορά, για να πιάσει ρυθμό.
Στο παιχνίδι της Κυριακής στο Μακάρειο, εννοείται ότι είναι η μονόδρομος η επιστροφή στις επιτυχίες. Για να αλλάξει η ατμόσφαιρα, κυρίως στο "Ηλίας Πούλλος" που πάνε κάμποσες μέρες, όπου επικρατεί "συννεφιασμένο" σκηνικό.
Φυσικά και να μην χάσει κι άλλο βαθμολογικό έδαφος η ομάδα και να μην έχουν καν το δικαίωμα να μιλούν για διεκδίκηση της εξόδου στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ύστερα από την επισημοποίηση της παραίτησης του Γιώργου Κούμα, θα λειτουργήσουν βάσει του καταστατικού, όπου θα προταθεί σε κάποιον εκ των συνεργατών του να ηγηθεί της Ομοσπονδίας μέχρι το 2027.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS