Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Εντυπωσιασμένος εμφανίστηκε στους συμπατριώτες του ο Προτό για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, λέγοντας στους Βέλγους πως δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη στιγμή.
Ο Σίλβιο Προτό μίλησε στους Βέλγους για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη, όπου κράτησε στο μηδέν την παρέα του Λιονέλ Μέσι, λέγοντας αρχικά με δόση χιούμορ:
«Ποιος άλλος Βέλγος τερματοφύλακας, εκτός του Τιμπό Κουρτουά, μπορεί να ισχυριστεί ότι κράτησε τον Μέσι και την Μπάρτσα στο μηδέν;».
Στη συνέχεια, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί:
«Σας το ορκίζομαι, ποτέ πριν δεν βίωσα την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα, τον θόρυβο που έκαναν οι οπαδοί μας. Τα αυτιά μου πόνεσαν. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».
Δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα Ομόνοια-Πάφος την ερχόμενη Πέμπτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/02 @ 20:05
Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά την νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας Αραδίππου με 2-0.
08/02 @ 17:30
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την τραγωδία της Θύρας 7.
07/02 @ 22:02
Με την αναμέτρηση Freedom24 Ένωση Νέων Ύψωνα - Ολυμπιακός άνοιξε σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
07/02 @ 21:19
Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε για την αντίδραση του Γιόβετιτς μετά το τέλος του αγώνα.
07/02 @ 20:58
Ο Στέφαν Γιόβετιτς έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό του αγώνα, αντιδρώντας για την αλλαγή του.
07/02 @ 18:37
Ο Στεπίνσκι είναι και πάλι στις βασικές του Αναστασίου για τρίτο σερί αγώνα.
BEST OF THEMASPORTS