Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παναγιώτης Τούμπας βρέθηκε στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει τον ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δίχως αμφιβολία έχει να το λέει, ότι είδε από κοντά «αστέρες» που παλαιότερα το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν τους φαντάζονταν ότι θα «πατήσουν» στο νησί. Βέβαια, το «εφιαλτικό» 0-6 δεν αφήνει περιθώρια, αφού η ήττα δεν είναι τιμητική, διότι είναι η βαρύτερη των «πορτοκαλί».
Επιμέλεια Κειμένου: Κυριάκος Αποστόλου
Το κλίμα ήταν βροχερό από την αρχή, και συνεχίστηκε έτσι. Ο ΑΠΟΕΛ δέχτηκε για πρώτη φορά στην έδρα του έξι τέρματα σε ευρωπαϊκό βράδυ, με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη να μην μπορούν να ακολουθήσουν τους αφηνιασμένος παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζινεντίν Ζιντάν το είχε πει, στόχος είναι το Champions League, και τα... παιδιά του το απέδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, εκεί όπου δε σταματούσαν πουθενά.
Η ήττα με έξι γκολ σίγουρα «πλήγωσε» τον εγωισμό του ΑΠΟΕΛ, και ο Ελλαδίτης τεχνικός καλείται να τους «σηκώσει» ξανά, γιατί υπάρχει ένα δύσκολο πρόγραμμα με την ευρωπαϊκή συνέχεια να χρειάζεται ένα «μεγάλο» βήμα για να γίνει πραγματικότητα.
Το καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην έκτη αγωνιστική αποτελεί αυτοσκοπός, εάν θέλει ο πρωταθλητής να συνεχίσει το «ταξίδι» του. Πάντως, το βράδυ της Τρίτης (21/11) επιβάλλεται να το ξεχάσει άμεσα, καθώς όχι μόνο το 4-3-3 δεν «έπιασε», αλλά όλα πήγαν «στραβά» μετά το 23΄ που σκόραρε ο Λούκα Μόντριτς.
Ο Ναουζέτ Πέρεθ δε μπορούσε να σταματήσει την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, που «ξύπνησε» ύστερα από έναν «λήθαργο» κυρίως στη Primera Division. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να «κρατήσει» το πρώτο εικοσάλεπτο, και να πάει στο Γουέμπλεϊ με στόχο ότι καλύτερο απέναντι στη φορμαρισμένη Τότεναμ.
Το καλό είναι ότι ο Δώνης είναι γνώστης του Αγγλικού ποδοσφαίρου, αφού πέρασε ως παίκτης από κει, ενώ «όνειρο» του είναι να κοουτσάρει έναν σύλλογο της Premier League. Το κακό είναι η αποψινή «εικόνα», αλλά και το παρελθόν, μιας και οι κυπριακές ομάδες δεν παίρνουν εύκολα αποτελέσματα εκτός έδρας.
Με μακροσκελή ανάρτηση του στα social media ο Επικεφαλής του Δ.Σ. της Ομόνοιας 29Μ, Αδάμος Ευσταθίου, δίνει τις δικές του απαντήσεις για την ανακοίνωση της Ομόνοιας και το βίντεο που δημοσίευσε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS