Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Πέμπτης (23/11 στις 19:00 στο Στάδιο Ελευθερία) απέναντι στην Πορτογαλία για την Α’ Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να μπει με το δεξί στην διοργάνωση, αφού με νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου θα μπορέσει να διεκδικήσει την 1η θέση και την πρόκριση στην Β’ φάση.
Μετά την ενσωμάτωση και των δύο διεθνών καλαθοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό, του Νίκου Στυλιανού και του Χριστόφορου Ραζή, η Εθνική μας ομάδα έχει μπει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας της ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης.
Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση του κόσμου για να βρεθεί στο πλευρό των διεθνών καλαθοσφαιριστών μας. Άξιο αναφοράς είναι ότι από όλες τις πόλεις της Κύπρου οργανώνονται εκδρομές. Πιο συγκεκριμένα, περισσότερα από δεκαπέντε λεωφορεία που έχει διαθέσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα φτάσουν από όλη την Κύπρο στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» την ερχόμενη Πέμπτη.
Το μπασκετικό κοινό της Κύπρου θα έχει την ευκαιρία να χειροκροτήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ΑΜΚΕ το προηγούμενο καλοκαίρι, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του σε κυπριακό έδαφος μετά το χρυσό στο Σαν Μαρίνο, αλλά και να σπρώξει τους διεθνείς μας στην νίκη απέναντι στους Πορτογάλους.
Τα ταμεία στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία θα ανοίξουν μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ η είσοδος του αγώνα έχει οριστεί στα 5 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως με απόφαση του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ, συνεχίζοντας μία σειρά από ενέργειες ενίσχυσης ιδρυμάτων και φιλανθρωπικών οργανισμών, όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα» για τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία. Πέραν των εισιτηρίων θα γίνονται εισφορές στις εισόδους του σταδίου, έτσι ώστε όσοι το επιθυμούν να μπορούν να στηρίξουν το Ίδρυμα «Ελπίδα», στον ιερό σκοπό που επιτελεί.
Τ’ αδέρφια Αγγελόπουλοι μίλησαν για τα περιστατικά του ΣΕΦ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και κατήγγειλαν πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφερόταν στην κόρη του Γιώργου. «Να μαζέψουν τον Αταμάν»!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS