Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Ένας Αγγλοκύπριος ποδοσφαιριστής πέτυχε μια γκολάρα την οποία οι άνθρωποι αλλά και οι οπαδοί της ομάδας του θα την θυμούνται χρόνια.
Συγκεκριμένα ο Ανδρόνικος Γεωργίου που αγωνίζεται στην Στίβενεϊτζ, κατάφερε να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ σε αγώνα του FA Youth Cup, απέναντι στην Μπρόμλεϊ, θυμίζοντας κάτι από Μέσι, κάνοντας τους πάντες να παραμιλάνε.
Όπως ήταν φυσικό, η ομάδα του ανέβασε στον επίσημο της λογαριασμό το γκολ του Γεωργίου και το μήνυμα με το οποίο το «πλάσαρε» προς τα έξω ήταν το εξής: «Δεν θες να χάσεις αυτό το έξοχο γκολ από τον Ανδρόνικο Γεωργίου».
Ένα αμφίρροπο ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (09/02, 19:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/02 @ 20:05
Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά την νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας Αραδίππου με 2-0.
08/02 @ 17:30
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την τραγωδία της Θύρας 7.
07/02 @ 22:02
Με την αναμέτρηση Freedom24 Ένωση Νέων Ύψωνα - Ολυμπιακός άνοιξε σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
07/02 @ 21:19
Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε για την αντίδραση του Γιόβετιτς μετά το τέλος του αγώνα.
07/02 @ 20:58
Ο Στέφαν Γιόβετιτς έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό του αγώνα, αντιδρώντας για την αλλαγή του.
07/02 @ 18:37
Ο Στεπίνσκι είναι και πάλι στις βασικές επιλογές του Αναστασίου για τρίτο σερί αγώνα.
BEST OF THEMASPORTS