Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γιάννης φοβήθηκε το θεριό και το αντίστροφο και το 0-0 στο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ, άφησε κερδισμένη την… Μπαρτσελόνα, αφού αμφότερες έμειναν στο -10 από την κορυφή!
Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να παίξουν για την νίκη, αλλιώς… adios τίτλος. Υποτίθεται ότι ακόμα και η ισοπαλία θα ήταν καταστροφή, καθώς αμφότερες θα έμεναν στο -10 από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα. Κι αυτό υποτίθεται.
Στην πράξη, Ατλέτικο και Ρεάλ φοβήθηκαν να μην χάσουν και στο τέλος μοιράστηκαν το… τίποτα.
Η λευκή ισοπαλία στο πρώτο μαδριλένικο ντέρμπι στο νέο στάδιο των «ροχιμπλάνκος» ουσιαστικά αφήνει κερδισμένη την… Μπαρτσελόνα που έχει πια διψήφια διαφορά κι από τις δύο.
Τα πράγματα που σημάδεψαν το ντέρμπι ήταν η σπασμένη μύτη του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Ατλέτικο τη στιγμή της αλλαγής του απογοητευτικού Γκριεζμάν και η επιστροφή στην δράση του Καρβαχάλ μετά από δίμηνη απουσία. Λίγα πράματα δηλαδή…
Τις δύο πιο καθαρές ευκαιρίες τις απώλεσαν οι παίκτες του Σιμεόνε. Ο Κορέα βγήκε τετ-α-τετ από πάσα δώρο του Σέρχιο Ράμος (3’), αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ λίγο πριν το τέλος (79’) ο Βαράν απομάκρυνε πάνω στη γραμμή πλασέ του Γκαμεϊρό.
Στο ενδιάμεσο η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πολύ λίγα πράγματα για να διασπάσει την άμυνα των «ροχιμπλάνκος».
Ο Κρόος σπατάλησε μια καλή ευκαιρία (31’) σε φάση που η «βασίλισσα» ζήτησε πέναλτι, ενώ στην επανάληψη ο Κριστιάνο ξόδεψε ακόμα δύο καλές στιγμές.
Πέραν τούτου ουδέν, σε ένα ντέρμπι που θα ξεχαστεί πολύ, πολύ γρήγορα…
Πηγή: sdna.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS