Ακολουθήστε μας στο Google news
Με απογευματινή προπόνηση άρχισε σήμερα (18/11) η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του μεγάλου αγώνα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΓΣΠ.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πρόγραμμα φυσιοθεραπείας έκανε ο Βάτερμαν και ατομικό ο Ιωάννου, ενώ όσοι αγωνίστηκαν χθες απέναντι στην Ομόνοια, έκαναν αποθεραπεία.
Το κλίμα στον Αρχάγγελο είναι φυσικά εξαιρετικό, μετά τη σπουδαία νίκη στο "αιώνιο" ντέρμπι και πλέον, στο μυαλό όλων είναι το σούπερ ματς με τη "Βασίλισσα της Ευρώπης", όπου ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί...
Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 3-0 (Σωτηρίου 77', 84, Σατσιάς 83') την Ανόρθωση σε φιλικό προετοιμασίας στο πλαίσιο του 1ου Τουρνουά Προσφυγιάς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
BEST OF THEMASPORTS