Ο Ισπανός επιθετικός έβαλε το έβδομο γκολ του σε 11 αγώνες και κράτησε το 1-1 για την πρωτάρα Χιρόνα στο εντός με τη Σοσιεδάδ. Ο Στουάνι που σκοράρει ανελλιπώς βρίσκοντας δίχτυα και με Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και με Λεβάντε στα τελευταία παιχνίδια.
Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται ο Κριστιάν Στουάνι που επέστρεψε στη Χιρόνα δανεικός, έπειτα από δύο σεζόν με την Μίντλεσμπρο. Ο Ισπανός επιθετικός ισοφάρισε στο 64’) το γκολ του Γουίλιαν Ζοσέ (7’) και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο εντός με τη Σοσιεδάδ.
Ο Στουάνι έφτασε έτσι τα επτά τέρματα σε 11 αγώνες και η πρωτάρα στη La Liga ομάδα του έχει ξεκινήσει επίσης πολύ καλά στη σεζόν, στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη.
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.