Ακολουθήστε μας στο Google news
Κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου θα τεθεί ο Κούλης Παναγή στο μεθαυριανό σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. Ο 21χρονος χαφ είχε μείνει εκτός αποστολής στο προχθεσινό παιχνίδι της εθνικής ελπίδων με την Ουγγαρία στη Λάρνακα.
Είχε νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο, όταν είχε επιστρέψει η αποστολή από το Βέλγιο. Προχθές έπαιξε για 76 λεπτά ο Αντρέας Φράγκος απέναντι στους Ούγγρους. Ο εξελίξιμος μέσος, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του.
Μετά τα δυο γκολ που σημείωσε ενάντια στην Ομόνοια, είχε σκοράρει (με απευθείας εκτέλεση φάουλ) και με τη φανέλα της εθνικής ελπίδων στο ματς της περασμένης εβδομάδας με το Βέλγιο εκτός έδρας.
Εκτός πλάνων για τη μεθαυριανή σημαντική αναμέτρηση στο Μακάρειο, είναι οι τιμωρημένοι Κύπρος Χριστοφόρου και Αντρέας Μαμμίδης. Απόντος του Χριστοφόρου, λογικά θα επανέλθει ο Νγκολόκ στη μεσαία γραμμή.
Πάνω από 100 χιλιάδες οπαδοί κατέκλυσαν τα Ηλύσια Πεδία, γιορτάζοντας μαζί με τους παίκτες το πρώτο Champions League της Παρί Σεν Ζερμέν σε μια ανεπανάληπτη ημέρα χαράς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS