Ακολουθήστε μας στο Google news
Πριν από κάθε ντέρμπι (κυρίως «αιώνιο») συνηθίζουμε να λέμε ότι το μεγαλύτερο κίνητρο είναι η νίκη γοήτρου. Στην προκειμένη περίπτωση όμως στο «αιώνιο» ντέρμπι της Παρασκευής η Ομόνοια δεν θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη για το γόητρο αλλά και για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Από την αρχή της σεζόν η Ομόνοια έχασε αρκετούς βαθμούς, και έτσι το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ θεωρείται μονόδρομος και ίσως καθορίσει την μοίρα των «τριφυλλοφόρων» για την συνέχεια του φετινού μαραθωνίου.
Παρά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Ανόρθωση και Άρη, στο στρατόπεδο της Ομόνοιας παρουσιάζονται όλοι αρκετά αισιόδοξοι, ότι το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ θα έχει τελική κατάληξη, και το βράδυ της Παρασκευής ο κόσμος της Ομόνοιας θα φύγει από το ΓΣΠ με το χαμόγελο στα χείλη, άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι με μια νίκη πάνω στον «αιώνιο» θα καταφέρουν να επουλώσουν έστω και για λίγο τις «πληγές» που άνοιξε η ισοπαλία με τον Άρη.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είχε στην διάθεση του περίπου ενάμιση βδομάδα να «μπολιάσει» τους παίκτες του με θετική ψυχολογία αλλά και να τους προετοιμάσει αγωνιστικά έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες θα βρουν απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας.
Σίγουρα δεν είναι μόνο στο χέρι του Πάμπου Χριστοδούλου να έρθει η βελτίωση στην Ομόνοια, αλλά και στα πόδια των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» εάν θέλουν να φύγουν με το τρίποντο στην τσέπη θα πρέπει να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι, με καθαρό μυαλό, αυτοσυγκέντρωση και να αποφύγουν τα «παιδαριώδες» λάθη που ίσως κοστίσουν βαθμό ή βαθμούς στο «τριφύλλι».
Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά. Ο Φαμπρίτσιο είναι εκτός λόγω τιμωρίας, ο Παναγή και ο Εκίθα δύσκολα προλαβαίνουν, ενώ στο ιατρικό δελτίο μπήκε από χθες (15/11) και ο Κανού που όπως φαίνεται δύσκολα θα προλάβει. Έτσι με τα πιο πάνω δεδομένα ο Πάμπος Χριστοδούλου καλείται να καταλήξει στο πλάνο και στους ποδοσφαιριστές που θα το απαρτίζουν αυτό, έτσι ώστε η Ομόνοια να παρουσιαστεί με βελτιωμένο πρόσωπο και έτοιμη να διεκδικήσει το τρεις βαθμούς.
Στον ΣΠΟΡ FM για τον Σεμέδο της Ομονοιας, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Λούης Στεφανή, με αφορμή την πρόκριση της Εθνικής ομάδας του Πράσινου Ακρωτηρίου στο Mundial 2026, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Αφρικανό άσο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS