Ακολουθήστε μας στο Google news
O προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Ανδρονικού μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport Fm (104.0) το μεσημέρι της Τετάρτης, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για τον νεαρό τερματοφύλακα της Εθνικής Ελπίδων και της Ομόνοιας, που ακούει στο όνομα Αντρέας Χριστοδούλου.
Δείτε την τοποθέτηση του Νίκου Ανδρονίκου:
«Είναι θέμα του Πάμπου Χριστοδούλου. Σε όλους τους αγώνες της Εθνικής, τον έχουν παρακολουθήσει οι Ανδρέας Μαυρής και Μάκης Παπαϊωάννου. Σε όλους τους αγώνες, τους έξι επίσημους, είχε μια ξεχωριστή παρουσία με μεστότητα και σοβαρότητα. Θεωρώ ότι δικαιούται μια ευκαιρία. Αν θα του την δώσει αυτή τη βδομάδα ή σε άλλο παιχνίδι, είναι θέμα προπονητή. Είναι από τους βασικούς συντελεστές της πορείας που κάναμε και της απόδοσης που είχαμε μέχρι στιγμής. Δείχνει μια σοβαρότητα, μια μεστότητα, σαν να παίζει χρόνια. Με την Εθνική Ελπίδων έδειξε ότι αξίζει να παίζει.
Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση, άντεξαν στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και πήραν τη νίκη με 91-83, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά των τελικών!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS