Ακολουθήστε μας στο Google news
Δε λέει να σηκώσει κεφάλι ο Γιώργος Δώνης από τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα του. Οι «πορτοκαλί» διανύουν ένα καλό διάστημα όσον αφορά τις επιστροφές, αλλά οι ενοχλήσεις του Γιώργου Εφραίμ, ήλθαν για να φέρουν νέα ανησυχία στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επέστρεψε με πρόβλημα από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Τουλάχιστον, ο Μίκαελ Ποτέ θα επιστρέψει στις προπονήσεις δίνοντας
λύσεις στον Ελλαδίτη τεχνικό για ένα «ντέρμπι» από τα λίγα, επί κυπριακού εδάφους.
Θυμίζουμε ότι ο Σάλαι επέστρεψε τη Δευτέρα (13/11) στις προπονήσεις αφού όπως έγινε γνωστό δεν αγωνίστηκε στο φιλικό απέναντι στην Κόστα Ρίκα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο ψηλά έχει τους «πορτοκαλί» και πόσο σημαντικός νιώθει στην ομάδα του.
Ο φιλόδοξος προπονητής επιθυμεί το «διπλό» που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου, ενώ με αυτόν τον τρόπο θα μπει και «γερά» στο κόλπο του τίτλου, διότι θα έχει περάσει από μία έδρα που αρκετοί άφησαν ή θα αφήσουν βαθμούς.
Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση, άντεξαν στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και πήραν τη νίκη με 91-83, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά των τελικών!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS