Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ανόρθωση Αμμοχώστου προετοιμάζεται εντατικά για την αναμέτρηση με τον Ερμή Αραδίππου στο ΓΣΖ, με τον Ρόνι Λέβι να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση, διότι επέστρεψαν σημαντικά «εργαλεία».
Στη διάθεση του Ισραηλίτη τεχνικού τέθηκε ο Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συμμετείχε στο πρόγραμμα της προπόνησης την Τρίτη (14/11), δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Βέβαια, «άσχημα» είναι τα νέα για Καρλίτος και Σισέ που δεν προπονήθηκαν και παραμένουν αμφίβολοι, παλεύοντας έως την τελευταία στιγμή.
Επιστρέφει την Τετάρτη (15/11) ο Οικονομίδης, ενώ σταδιακά και οι Αρτυματάς, Πυλέας, Ματθαίου που έπαιξαν με την Εθνική Ελπίδων. Ο «άρχοντας» του πάγκου της «κυρίας» μπορεί να νιώθει χαρούμενος, διότι ο Σιβού αγωνίστηκε ένα ημίχρονο κόντρα στην Εθνική Αργεντινής που δεν είχε τον Μέσι στη σύνθεση της. Η καλή «εικόνα» του Νιγηριανού γεμίζει ενέργεια τον Λέβι, που έχει στο μυαλό του, η ομάδα να «χτίζεται» γύρω από εκείνον, μιας και βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.
Θυμίζουμε ότι το ματς με τους «φτεροπόδαρους» είναι την Κυριακή (19/11), και «κλείνει» την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πριν κυκλοφορήσει πολύ έντονα το όνομα του Γκασπάρ, που γράφτηκε το πρωί της Πέμπτης, από το γραφείο του Απόλλωνα έσπευσαν να ενημερώσουν (μέσω γκρουπ που συμμετέχουν δημοσιογράφοι), ότι ο συγκεκριμένος παίχτης δεν τους απασχολεί.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS