Στην αθλητική εκπομπή του ALPHA Κύπρου, ο Στέλιος Παπαμωυσέως δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη:
«Στην ΑΕΚ ήρθε σαν φίλος, στην πορεία κάτι πήγε λάθος και έφυγε από την ΑΕΚ σαν φίλος. Αυτά έχω να πω και του ευχηθήκαμε καλή συνέχεια», ήταν η απάντηση του Άντρου Καραπατάκη.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.