Ακολουθήστε μας στο Google news
Η προετοιμάσια της Ομόνοιας για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει να εισέρχεται σε βαθιά νερά, και με την επιστροφή των Διεθνών (Μαργκάσα και Χριστοφή), ο Πάμπος Χριστοδούλου θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το «αιώνιο».
Την ερχόμενη Παρασκευή οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν το τρίποντο στο ντέρμπι πάση θυσία έτσι ώστε να αναστρέψουν το κακό κλίμα που πήγε να δημιουργηθεί μετά το ματς με τον Άρη στο Τσίρειο.
Ίσως να είναι λίγο νωρίς για να μιλάμε για παιχνίδια ενός αποτελέσματος, όμως ομολογουμένως στην πραγματικότητα αυτή την στιγμή η Ομόνοια έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς για να διατηρηθεί τουλάχιστον κοντά στις ψηλές θέσεις.
Το «τριφύλλι» την φετινή σεζόν μπορεί να έχασε αρκετούς βαθμούς από μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος, όμως στα ντέρμπι με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ανόρθωση έδειξε να μεταμορφώνεται και να βγάζει στο γήπεδο εικόνα μεγάλης ομάδας.
Αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν οι «πράσινοι» και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ την 17η Νοεμβρίου, δηλαδή να παρουσιαστούν όπως και στα προηγούμενα ντέρμπι και να διεκδικήσουν την πολυπόθητη νίκη.
Έτσι με αυτά τα δεδομένα ο Πάμπος Χριστοδούλου αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα αλλά και στην τακτική που θα ακολουθήσει μέσα στο παιχνίδι έτσι ώστε να αιφνιδιάσει τον ΑΠΟΕΛ και τον Γιώργο Δώνη, για να μπορέσει να φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλει.
Φυσικά όποιες κι αν είναι οι επιλογές του τεχνικού της Ομόνοιας, θα πρέπει να ανταποκριθούν 100% στο πλάνο που θα ακολουθήσει ο Κύπριος κόουτς και με καθαρό μυαλό, αυτοσυγκέντρωση για 90
α λεπτά αλλά και με την αποφυγή των λαθών, να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας.
Πάει γι' άλλα ο Απόλλωνας...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS