Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πλήγμα που δέχθηκε η Νέα Σαλαμίνα με τον τερματοφύλακα της, Δημήτρη Στυλιανού αναγκάζει τους «ερυθρόλευκους» να κοιτάξουν να βρουν ελεύθερο πορτιέρο, ο οποίος θα αποτελέσει (όταν χρειαστεί) τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, κάτω από τα δόκαρια του Βαρωσιώτικου συλλόγου. Η Διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας έχει ήδη αρχίσει να ρίχνει ματιές για ελεύθερους τερματοφύλακες, ενώ με κάποιους ήδη άρχισε συζητήσεις. Αξίζει να αναφερθεί ότι για τους «ερυθρόλευκους» ακούστηκε το όνομα του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ Λάρνακας, Μίνιο, με τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας να δηλώνουν ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα και ότι ποτέ δεν απασχόλησε τον σύλλογο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Πάντως στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» γίνονται κάποιες αξιολογήσεις τερματοφυλάκων και όταν θα προκύψουν νεότερα επί του θέματος, τότε η Διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας θα είναι εις θέση να ανακοινώσει και το όνομα του αντικαταστάτη του Δημήτρη Στυλιανού. Στα αγωνιστικά η ομάδα της Αμμοχώστου, ενόψει και του παιχνιδιού με την ΑΕΛ στο Τσίρειο την Κυριακής 19 Νοεμβρίου, ο Σάββας Πουρσταϊτίδης μόνο ένα ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να υπολογίζει μέχρι στιγμής, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον τραυματία, Βοσκανίαν. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δηλώνουν όλοι «ΟΚ» και προετοιμάζονται κατάλληλα για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεμεσιανό σύλλογο. Τέλος να σημειώσουμε ότι κατά την χθεσινή ημέρα κάναμε αναφορά στο ταλέντο της Νέας Σαλαμίνας, τον Θωμά Ιωάννου, ο οποίος δέχθηκε κλήση για την Γιουβέντους. Σύμφωνα με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» ο Ιωάννου δεν είναι ο μόνος παίκτης που τον θέλει Ιταλικός σύλλογος, καθώς κι άλλες Ιταλικές ομάδες όπως η Περούτσια και η Αταλάντα εξετάζουν νεαρούς ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ