Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε... ρυθμούς ΑΠΟΕΛ κινούνται άπαντες στην Ομόνοια, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να ανεβάζει τις στροφές στις προπονήσεις από τη Δευτέρα, στην προσπάθεια του να παρουσιάσει μία ομάδα πανέτοιμη απ΄ όλες τις πλευρές για το... «σπάσιμο» της κάκιστης παράδοσης των τελευταίων ετών που τείνει να εξελιχθεί σε «κατάρα» για το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αγνοούν τη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» τους αντίπαλο από τον Μάρτιο του... 2013 (!) και κανείς στο «Ηλίας Πούλλος» δεν θέλει αυτό το αρνητικό σερί να επεκταθεί και άλλο, προκαλώντας δικαιολογημένα γκρίνια και απογοήτευση στον κόσμο, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Πάμπος Χριστοδούλου πάντως, έχει πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο. Θα πρέπει όλοι οι παίκτες να υπερβάλουν εαυτόν, να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και κυρίως να έχουν αυτοπεποίθηση και όχι ηττοπάθεια, ενώ θα πρέπει να είναι και ψυχολογικά έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία, τυχόν αντιξοότητες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα και να μην «καταθέσουν τα όπλα» στην πρώτη «στραβή». Ο Κύπριος τεχνικός θα έχει πολλή δουλειά στον τομέα της ψυχολογίας τις επόμενες ημέρες, ενώ θα πρέπει να καταλήξει και στο αγωνιστικό του πλάνο, το οποίο ενδεχομένως να κρύβει και κάποιες εκπλήξεις, στην προσπάθεια του να βάλει ζόρια, αλλά και να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Η λογική λέει ότι θα γίνουν σίγουρα αλλαγές στα μετόπισθεν, εκεί όπου «πάσχει» το «τριφύλλι» φέτος, έχοντας δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος, πλην του αγώνα με την ΑΕΛ, όμως είναι νωρίς ακόμα για να κάνουμε εκτιμήσεις... Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νευραλγική θέση του «άσου» είναι ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» του Πάμπου Χριστοδούλου τη δεδομένη στιγμή, αφού ο Φελτχούιζεν είναι σε «κακό φεγγάρι» και έχει «κρεμάσει» αρκετές φορές την ομάδα του, με αποτέλεσμα να μην τον εμπιστεύεται η τεχνική ηγεσία, η οποία ελπίζει ότι θα μπορέσει να δηλώσει παρών ο Κωνσταντίνος Παναγή, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι. Βέβαια, ακόμα κι αν είναι ιατρικά έτοιμος 100%, ίσως να μην πάρει φανέλα βασικού, επειδή απουσίαζε για αρκετές εβδομάδες και χρειάζεται χρόνο για να βρει τα «πατήματα» του. Υποψήφιος για το αρχικό σχήμα είναι και ο νεαρός Ανδρέας Χριστοδούλου, ο οποίος παρότι δεν έχει ακόμα την εμπειρία τέτοιων ντέρμπι, θεωρείται πιο αξιόπιστη επιλογή από τον Φελτχούιζεν. Από εκεί και πέρα, αν ο Κύπριος τεχνικός αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 αντί για το 4-2-3-1, θα μπει σε σκέψεις για τον παρτενέρ του Ντάρμπισαϊρ στη «γραμμή κρούσης», ενώ πολλοί θεωρούν πως ήρθε η ώρα για τη... «μεγάλη επιστροφή» του Δημήτρη Χριστοφή στην αρχική ενδεκάδα. Έχει πάντως αρκετά να σκεφτεί τις επόμενες ημέρες ο κόουτς της Ομόνοιας, ο οποίος μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες, έχει κι αυτός μεγάλη πίεση...
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ