Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης μίλησαν στους συμπαίκτες τους στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Κροατία, θέλοντας να στείλουν ενωτικό μήνυμα για την συνέχεια.
Σε δύσκολες βραδιές όπως αυτή με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, χρειάζεται να βγουν μπροστά οι παλιές καραβάνες, αυτοί που έχουν λόγο και μπορούν να ηγηθούν και να δώσουν το... στίγμα για την επόμενη μέρα.
Τέτοιοι παίκτες είναι οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης, οι οποίοι μίλησαν στουε συμπαίκτες τους στα αποδυτήρια μετά το 4-1 στο "Maksimir", βλέποντας κατεβασμένα κεφάλια.
Ο "Πάπα" τούς είπε πως πρέπει όλοι να συνέλθουν, να βγάλουν ελληνική ψυχή το βράδυ της Κυριακής (12/11, 21:45), να πάρουν το ματς με την Κροατία ως υποχρέωση στους ίδιους και στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο. Να παίξουν για το γόητρό τους και να μην γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν όλο αυτό το διάστημα με τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο. Να σηκώσουν όλοι ανάστημα και να τα δώσουν όλα.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο "Τόρο", ο οποίος ως αρχηγός της Εθνικής ομάδας και από τους πλέον μπαρουτοκαπνισμένους, που έχει ζήσει πολλές καταστάσεις, προσπάθησε να περάσει το μήνυμα πως πρέπει όλοι να συνεχίσουν δυνατά, να μην τα παρατήσουν και να μείνουν ενωμένοι για το καλό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Τη δεύτερη διαδοχική της παρουσία στα ημιτελικά του Champions League πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν! Πρόκριση και για την Μπαρτσελόνα, παρά την ήττα της από την Ντόρτμουντ με 3-1.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS