Ακολουθήστε μας στο Google news
Λύπη για το αποτέλεσμα στο Βέλγιο, αλλά υπάρχει πάντα επόμενη ημέρα και για την Εθνική Ελπίδων δεν είναι μακριά.
Μετά το χθεσινό 3-2 που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Εθνική μας αρχίζει προετοιμασία για την αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα της Ουγγαρία την ερχόμενη Τρίτη στη Λάρνακα.
«Μετά από τέτοια εξέλιξη είναι φυσιολογικό να είμαστε λυπημένοι. Φτάσαμε τόσο κοντά στο θετικό αποτέλεσμα και δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να ανατρέψουμε τη διαφορά των δύο τερμάτων.
Απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα και μέσα στην έδρα της, είχαμε πιστεύω πολύ καλή παρουσία και άξιζε αυτή η προσπάθεια να επιβραβευτεί με βαθμολογικό κέρδος.
Είμαστε λυπημένοι, όμως δυστυχώς γι’ εμάς, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε για την επόμενη ημέρα με στόχο να πάρουμε αυτό που χάσαμε στο Βέλγιο.
Μας περιμένει τώρα το εντός έδρας παιχνίδι με την Ουγγαρία και μέσα στην έδρα μας κυνηγούμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και το καλύτερο είναι η νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων Νίκος Ανδρονίκου.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωϊνή προπόνηση στο Leuven και αργά το απόγευμα η αποστολή θα αρχίσει το οδοιπορικό της επιστροφής στην Κύπρο.
Το παιχνίδι με την Ουγγαρία θα διεξαχθεί στο ΑΕΚ Αρένα την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 με ελεύθερη είσοδο.
Η Ουγγαρία απόψε αντιμετωπίζει τη Σουηδία και στην Κύπρο αναμένεται να φτάσει την ερχόμενη Κυριακή.
Ενόψει του επόμενου αγώνα ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου δεν υπολογίζει στην παρουσία του Κωνσταντίνου Σωτηρίου που έφτασε στο απαγορευτικό όριο των καρτών.
Πρώτη παρουσία και γκολ
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων είχε πολύ καλή παρουσία που συνοδεύτηκε και με γκολ.
Ο Παπαγεωργίου για πρώτη φορά είχε λάβει μέρος σε αποστολή της Εθνικής μας τον περασμένο Ιούνιο, όταν αγωνίστηκε αλλαγή στα τελευταία στάδια του φιλικού αγώνα με τη Τσεχία στην Πράγα και με το Βέλγιο για πρώτη φορά πήρε θέση βασικού.
Πηγή: www.cfa.com.cy
Το παζλ των 32 ομάδων που θα συμμετάσχουν στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων συμπληρώθηκε με την LA FC να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο και να πηγαίνει στον όμιλο της. Ποιοι είναι οι άλλοι;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS