Oι Λέικερς δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την... τρελή πορεία των Σέλτικς και η παρέα του Ίρβινγκ επικράτησε με 107-96 στο Γκάρντεν, συνεχίζοντας το σερί της.
Σέλτικς και Λέικερς έχουν τους περισσότερους τίτλους στο ΝΒΑ, οπότε οι μονομαχίες τους είναι ξεχωριστές σε όποια κατάσταση και να βρίσκονται οι δύο ομάδες.
Η Βοστώνη πάντως πάει τρένο και οι «λιμνάνθρωποι» δεν μπορούσαν να τους βάλουν φρένο. Οι Σέλτικς ανέβηκαν στο 10-2, με τη δέκατη διαδοχική τους νίκης, επικρατώντας στο Garden me 107-96.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπέινς με 21 πόντους, με τον... άστοχο απόψε Κάιρι Ίρβινγκ (0/7τρ.) να ακολουθεί στους 19.
Από την άλλη οι Λέικερς υποχώρησαν στο 5-6, με τους Κλάρκσον και Ίνγκραμ να είναι οι πρώτοι σκόρερ με 18 πόντους, ενώ ο Ράντλ έκανε double-double με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ.
Τα δωδεκάλεπτα: 33-16, 61-52, 87-81, 107-96
Πηγή: www.sdna.gr
Στην συνάντηση των προέδρων των ομάδων με την ΚΟΠ, ανακοινώθηκε πως από τα play off της φετινής σεζόν θα υπάρχουν κάμερες στις γραμμές του κόρνερ με σκοπό τον καλύτερο έλεγχο των αμφισβητούμενων φάσεων.
Ασίστ κόντρα στην Πόρτο, γκολ χρυσάφι στη Λιβαδειά, θρυλικό γκολ πρόκρισης στον αιώνιο αντίπαλο. Το φαινόμενο Μουζακίτης εξαπλώνεται ελπιδοφόρα μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κοινοποιήθηκαν στη Super League και ΕΠΟ οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός, απαλλάχθηκε ο Λεβαδειακός.
Κάτι παραπάνω από απαιτητικό χαρακτηρίζεται το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τους επόμενους δύο μήνες, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" μετά την πρόκρισή τους επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson βρίσκονται μέσα και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχαν από την έναρξη της σεζόν. Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες των αγώνων των Πειραιωτών.