Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Νίκος Γκάλης έδωσε το σύνθημα και 20.000 και πλέον κόσμος ξεκίνησαν το... πάρτυ στη φιλική αναμέτρηση του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς, με τον Μιλούνοβιτς να βάζει στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα (1-0). Έχοντας στο πλευρό του, 20.000 κόσμο, ο Άρης αποδείχθηκε εξαιρετικός οικοδεσπότης απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς, την οποία... κέρασε με φιλική ήττα στο τέλος χάρη στο γκολ του Μιλούνοβιτς, με τον Νίκο Γκάλη να δίνει το παρών και να σηκώνει στο πόδι ένα ολόκληρο γήπεδο. Τι κι αν το συγκεκριμένο φιλικό πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να... φιξαριστεί η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού, αυτό που θα θυμούνται 20.000 και πλέον φίλοι της ομάδας του Άρη είναι η εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Κλ.Βικελίδης. Το... δαχτυλίδι της φωτιάς έκανε την επανεμφάνισή του και η νύχτα έγινε μέρα στη Θεσσαλονίκη, με τους γηπεδούχους να ζουν στιγμές μοναδικές. Την ώρα που το “Κλ.Βικελίδης”... φλεγόταν, εκατομμύρια χαρτάκια έπεφταν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Το σύνθημα έδωσε με την παρουσία του ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο και τιμήθηκε με πλακέτα από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο «γκάνστερ» του ελληνικού μπάσκετ άκουσε το όνομα του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Άρη, με τον ίδιο να κάνει το γύρο του γηπέδου, ευχαριστώντας την οικογένεια των «κιτρίνων» για τις εικόνες αποθέωσης. Στα αγωνιστικά του φιλικού παιχνιδιού, Άρης και Μπόκα είχαν διάθεση κατά διαστήματα και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Οι φάσεις μπορεί να έλειπαν στο πρώτο μέρος όμως ο αγώνας είχε ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του. Οι «κίτρινοι» απείλησαν με κεφαλιά του Καπνίδη στο 45’ ενώ η Μπόκα κατέγραψε δυο καλές στιγμές με πλασέ του Μπροσέρο και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούνα. Στο β΄ημίχρονο τόσο ο Σπανός όσο και ο Σκιάβι ήθελαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους, με τους δυο προπονητές να προχωρούν σε μαζεμένες αλλαγές. Το δεύτερο 45λεπτο δεν απείχε πολύ σε απόδοση από την εικόνα του α΄μέρους, με το ματς να έχει ρυθμό αλλά να υπολείπεται σε φάσεις μέχρι και την ολοκλήρωση του 90λεπτου. Στο 93΄ ο Διαμαντόπουλος πέρασε ωραία κάθετα την μπάλα για τον Μιλούνοβιτς και ο Σέρβος από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σφραγίζοντας με γκολ το πάρτυ του Άρη. Οι αρχικές συνθέσεις των δυο ομάδων: Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μαραγκός, Σόουζα , Παυλίδης, Μπαργκάν, Στεφάνοβιτς, Νέτο, Ντούνης, Καπνίδης, Τζανακάκης Μπόκα Τζούνιορς (Ρ. Σκιάβι): Μπουστίγιος, Ράμος, Βάκα, Γκόνι, Μάγιο, Ερέδια, Βάργκας, Καπάλδο, Ροσκόπφ, Λούνα, Μπροσέρο Πηγή: www.sdna.gr  
 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ