Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα 91α γενέθλια του γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης (08-11-2017) το σωματείο του ΑΠΟΕΛ. Σύλλογος και όμιλος βετεράνων ΑΠΟΕΛ γιόρτασε τα γενέθλια σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Lemon Park. Αρκετοί παλαίμαχοι αθλητές του ΑΠΟΕΛ, μέλη εκάστοτε διοικήσεων, πρώην προέδροι, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, στελέχη της ποδοσφαιρικής εταιρείας, ποδοσφαιριστές, αρκετοί επίσημοι από την Κυβέρνηση, την Πολιτεία, αξιωματούχοι έδωσαν το παρών τους στην όλη εκδήλωση.  Παρών και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως οι Νίκος Κωνσταντίνου, Ανδρέας Παπαπέτρου (Παπάς), Δημήτρης Χιώτης, Γιώργος Κτωρίδης (Καμάρας), Σταύρος Ασσιώτης, Φοίβος Φιλίππου, Χαράλαμπος Μενελάου, Τούλλης Ηροδότου, Κώστας Μιαμηλιώτης, Ανδρέας Στεφάνου, Δημήτρης Κλεάνθους, Γιάγκος Ιωαννίδης, Λουκής Λουκά, Άριστος Αριστοκλέους. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, δήλωσε «Μέσα από τη μακρόχρονη πορεία του πραγματικά τίμησε το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είτε σε πρωταθλήματα, είτε σε κύπελλα ιδιαίτερα όμως οι μεγάλες επιτυχίες του στην Ευρώπη που μας κάνουν όλους περήφανους. Εύχομαι και οι υπόλοιπες των ομάδων να έχουν την ίδια επιτυχή πορεία όπως το ΑΠΟΕΛ. Εύχομαι ότι καλύτερο». Η ατάκα που... έγραψε ήρθε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νικολάου, ο οποίος ερωτηθείς για το τι σημαίνει για τον ίδιον ο ΑΠΟΕΛ τόνισε «Μόνο ΑΠΟΕΛ»! Από τη δική του σειρά ο Υπουργός Γεωργίας, Νίκος Κουγιάλης, μίλησε με τα καλύτερα για το ιστορικό σωματείο του ΑΠΟΕΛ και ευχήθηκε να συνεχίσει να κάνει την Κύπρο περήφανη. Ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων είπε «Η παρουσία μας απόψε αποτελεί μια πράξη αναγνώρισης προς όλους αυτούς που έκαναν τον ΑΠΟΕΛ μεγάλο» Ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου, ανεβαίνοντας στο βήμα της εκδήλωσης και μιλώντας στους παρευρισκόμενους (αντικαθιστώντας τον πρόεδρο, Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος είναι στη Βραζιλία) είπε μεταξύ άλλων «Πραγματικά νιώθω ένα τεράστιο δέος, διότι βρίσκομαι ανάμεσα σε προσωπικότητες που έχουν κτίσει όλη την ιστορία που απλά εμείς σήμερα υπηρετούμε σαν διοικητικό συμβούλιο του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, σαν στρατιώτες και τίποτε άλλο.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ σήμερα.  Εκ μέρους της εταιρείας θα ήθελα να υπογραμμίσω είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που είμαστε ένα κομμάτι αυτής της ιδέας».    
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ