Ακολουθήστε μας στο Google news

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στις ομάδες της 1ης και 2ης κατηγορίας να ξεκουραστούν και να πάρουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Φυσικά υπάρχουν και σύλλογοι οι οποίοι με την ευκαιρία της διακοπής διοργανώνουν φιλικά για να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση. Μια εξ αυτών τις ομάδες και η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, η οποία θα τα πει φιλικά την ερχόμενη Παρασκεύη στις 11:00 με την Δόξα Κατωκοπιάς, στο Δημοτικό Γήπεδο Πολεμιδιών. Η σχετική ενημέρωση: ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ Ενόψει της διακοπής των πρωταθλημάτων Α και Β κατηγορίας η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια της προετοιμασίας της την ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Πολεμιδιών ( ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ) , γήπεδο ΕΡΜΗ. Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι : Διαιτητής αγώνα κ. Νικόλας Νεοκλέους 1ος Βοηθός κ. Στέλιος Νικήτα 2ος Βοηθός κ. Χαράλαμπος Ξενοφώντος
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ