Ακολουθήστε μας στο Google news
Με αφορμή το θέμα της -υπερβολικής από κάποιους οπαδούς - κριτικής προς τον Μπρούνο Βάλε, η διοίκηση ανάρτησε μήνυμα στήριξης του στο Facebook. Και πολύ καλά έκαμε.
Είναι το λιγότερο αχαριστία, μερικοί να ξεκινούν να "πυροβολούν" τον Πορτογάλο κίπερ, όταν δεχθεί ένα τέρμα, θεωρώντας ότι είναι βασικός υπεύθυνος για να μην κερδίσει ο Απόλλωνας.
Αγνοώντας, πόσους βαθμούς έχει δώσει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και πόσο μεγάλη είναι η συμβολή του στις επιτυχίες σε Κύπρο και εξωτερικό.
Θυμηθήκαμε -με αφορμή την κουβέντα που γίνεται από προχθές- μια γκάφα που είχε κάμει ο Μπρούνο Βάλε στο δεύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Απόλλωνα.
Ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2012,
σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ Λάρνακας, όπου ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έκανε ένα τραγικό λάθος, με αποτέλεσμα να τον τιμωρήσει ο Ισπανός επιθετικός των γηπεδούχων Γκόρκα Πιντάδο.
Δείτε το βίντεο εκείνου του αγώνα... ΕΔΩ
Η διοίκηση όχι μόνο δεν βιάστηκε να σκαρτάρει τον Βάλε, αλλά τον στήριξε με τα χίλια, με δηλώσεις του υπεύθυνου τύπου Φανούρη Κωνσταντίνου.
Στην πορεία δικαιώθηκαν, αφού ο Πορτογάλος εξελίχθηκε σε μια απο τις ηγετικές φυσιογνωμίες των γαλάζιων της Λεμεσού.
Πριν κυκλοφορήσει πολύ έντονα το όνομα του Γκασπάρ, που γράφτηκε το πρωί της Πέμπτης, από το γραφείο του Απόλλωνα έσπευσαν να ενημερώσουν (μέσω γκρουπ που συμμετέχουν δημοσιογράφοι), ότι ο συγκεκριμένος παίχτης δεν τους απασχολεί.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS