Ακολουθήστε μας στο Google news
Εμφατική επιστροφή στις νίκες για την Ανόρθωση, επικράτησε την 11η αγωνιστική με 5-1 του Ολυμπιακού Λευκωσίας μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ανέβηκε ξανά στην κορυφή με συγκάτοικο την ΑΕΚ.
Πλέον η Ανόρθωση ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια, ο Καμαρά ξεμπούκωσε και η Κυρία καλείται να συνεχίσει στα ίδια κύματα απόδοσης και στη συνέχεια. Ακολουθεί διακοπή λόγω Εθνικών και τώρα οι ποδοσφαιριστές των Αμμοχωστιανών θα ξεκουραστούν και θα γεμίσουν μπαταρίες ενόψει τις δύσκολης συνέχειας. Επόμενο εμπόδιο μετά την διακοπή ο Ερμής εκτός έδρας και η Ανόρθωση θα πάει στο ΓΣΖ με ξεκάθαρο στόχο το διπλό.
Οι παίχτες απολαμβάνουν τριήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Ρόνι Λέβι και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη. Είναι πολύ σημαντικό να μείνουν όλοι προσγειωμένοι και να κοιτάνε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Ο πρώτος γύρος θα κλείσει με εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ, και αν η Ανόρθωση κερδίσει την δυάδα αγώνων Ερμής-ΑΕΛ τότε θα αποκτήσει περισσότερη δυναμική και θα εδραιωθούν για τα καλά στα ψηλά.
Εν κατακλείδι, η μέχρι τώρα πορεία της Ανόρθωσης είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική και το μόνο που μένει είναι να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της Κυρίας και ο κόσμος όπως πάντα να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα για να πετύχουν όλοι μαζί τους στόχους που είχαν θέσει εξαρχής της χρονιάς.
Η Πάφος FC ολοκληρώνει σήμερα (15/07) την προετοιμασία της στην Ισπανία, με τον δυνατό φιλικό αγώνα απέναντι στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ (11:00).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS