Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια ομάδα μπορούμε να πούμε ότι υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτή δεν ήταν άλλη από τον ΑΠΟΕΛ... Από την αρχή του παιχνιδιού οι «γαλαζοκίτρινοι» έδειξαν ότι ήξεραν τι ήθελαν μέσα στο τερέν του ΓΣΠ, και με το γκολ του Ποτέ δίκαια προηγούνται στον αγώνα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έκλεισε καλά όλους του χώρους στον αγωνιστικό χώρο και συνεχώς γυρόφερνε έξω και μέσα από την περιοχή του Κόπριβετς για να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού. Οι «γαλαζοκίτρινοι» για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν την κατοχή της μπάλας, έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, έχασαν κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να βρίσκει τελικά τα δίχτυα στο 37ο λεπτό με σκόρερ τον Ποτέ (του είπε όχι ο Κόπριβετς από τα έντεκα βήματα, όμως σκόραρε στην επανφορά). Απ την άλλη η ομάδα της Πάφου είχε ένα παθητικό ρόλο στο ματς, προσπαθούσε να επιτεθεί κυρίως με μακρινές μπαλιές, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτιάξει μονάχα μια φάση στο ματς και αυτή ήταν κλασσική. Συγκεκριμένα ο Μπρούλς, βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πέρεθ, με τον Ισπανό πορτιέρο να νικάει τον ποδοσφαιριστή της Πάφου. Αν ο ΑΠΟΕΛ συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και στις ίδιες εντάσεις θεωρούμε ότι θα φτάσει στο τρίποντο που τόσο πολύ θέλει. Όσον αφορά την Πάφο από την στιγμή που το σκορ του ημιχρόνου ήταν στο 1-0, θα ψάξει με την σειρά της στην επανάληψη να διεκδικήσει κάποιο βαθμολογικό όφελος από το παιχνίδι του ΓΣΠ.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ