Ακολουθήστε μας στο Google news
Μια ομάδα μπορούμε να πούμε ότι υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτή δεν ήταν άλλη από τον ΑΠΟΕΛ... Από την αρχή του παιχνιδιού οι «γαλαζοκίτρινοι» έδειξαν ότι ήξεραν τι ήθελαν μέσα στο τερέν του ΓΣΠ, και με το γκολ του Ποτέ δίκαια προηγούνται στον αγώνα.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έκλεισε καλά όλους του χώρους στον αγωνιστικό χώρο και συνεχώς γυρόφερνε έξω και μέσα από την περιοχή του Κόπριβετς για να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν την κατοχή της μπάλας, έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, έχασαν κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να βρίσκει τελικά τα δίχτυα στο 37ο λεπτό με σκόρερ τον Ποτέ (του είπε όχι ο Κόπριβετς από τα έντεκα βήματα, όμως σκόραρε στην επανφορά).
Απ την άλλη η ομάδα της Πάφου είχε ένα παθητικό ρόλο στο ματς, προσπαθούσε να επιτεθεί κυρίως με μακρινές μπαλιές, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτιάξει μονάχα μια φάση στο ματς και αυτή ήταν κλασσική. Συγκεκριμένα ο Μπρούλς, βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πέρεθ, με τον Ισπανό πορτιέρο να νικάει τον ποδοσφαιριστή της Πάφου.
Αν ο ΑΠΟΕΛ συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και στις ίδιες εντάσεις θεωρούμε ότι θα φτάσει στο τρίποντο που τόσο πολύ θέλει. Όσον αφορά την Πάφο από την στιγμή που το σκορ του ημιχρόνου ήταν στο 1-0, θα ψάξει με την σειρά της στην επανάληψη να διεκδικήσει κάποιο βαθμολογικό όφελος από το παιχνίδι του ΓΣΠ.
Δείτα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Πάφος - Εθνικός Άχνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS