Ακολουθήστε μας στο Google news

Τρένο δίχως φρένα μοιάζει η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό που παίρνει την μία νίκη πίσω από την άλλη. Οι «κιτρινοπράσινοι» το απόγευμα θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής έχοντας ως μοναδικό στόχο την 5η σερί τους νίκη και να επιστρέψουν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ψυχολογία στο συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά τα τελευταία σερί επιτυχημένα αποτελέσματα βρίσκεται στο ζενίθ, με τους ποδοσφαιριστές της Λαρνακιώτικης ομάδας να θέλουν να «χτίσουν» πάνω σε αυτό στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Μια ενδεχομένη λοιπόν επιτυχία απέναντι στους «καυνόλευκους» θα ανεβάσει την ΑΕΚ κι άλλο βαθμολογικά, ενώ παράλληλα θα την στείλει στην διακοπή του πρωταθλήματος με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τομάς και ο Τρουγιόλς δεν μπορούν να υπολογίζονται από τον βάσκο τεχνικό, σε αντίθεση με τον Μουρίγιο ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του και είναι έτοιμος να βρεθεί στην ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Πάμπλο και στην τριάδα της άμυνας αναμένεται να αγωνιστούν οι Μουρίγιο, Μοϊσόφ και Καταλά. Πιο μπροστά από την αμυντική γραμμή που θα παρατάξει ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα αγωνιστεί σε ρόλο κόφτη ο Λαμπάν και στα δεξιά του και αριστερά του στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα πάρουν θέση ο Ακοράν και ο Τέτε αντίστοιχα. Πιο μπροστά θα αγωνιστούν διπλά – διπλά ο Λαρένα μαζί με τον Χέφελ, ενώ πίσω από τον επιθετικό θα κινείται ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί για άλλο ένα παιχνίδι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ και του πρωταθλήματος, ο Φλοριάν Τολεμές, από τον οποίο όλοι περιμένουν και σήμερα να πάρει (ξανά) το «όπλο» του για να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ