Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα μεγάλο ντέρμπι είναι προ των πυλών για την ομάδα του Απόλλωνα, με το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή να φιλοξενείται στις 18:00 στο «ΑΕΚ Αρένα» από την ΑΕΚ Λάρνακας. Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού μετά την "χρυσή" ισοπαλία τους με την Αταλάντα στο ΓΣΠ την περασμένη Πέμπτη έχουν πάρει αρκετή αυτοπεποίθηση και ψυχολογία ένοψει του σημερινού παιχνιδιού κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, την οποία θέλουν όλοι σαν «τρελοί» να την κερδίσουν. Οι "κιτρινοπράσινοι" φιγουράρουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικό πίνακα και συνεπώς μια πιθανή νίκη των "γαλάζιων" στο «ΑΕΚ Αρένα» απέναντι σε ένα από τους διεκδικητές του τίτλου θα εκτοξεύσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή στα ύψη. Μπορεί το απογευματινό παιχνίδι να μην κρίνει πολλά από τώρα όσον αφορά την υπόθεση τίτλος, όμως η επιτυχία θεωρείται σημαντική για το συγκρότημα του Απόλλωνα, αφού με αυτή θα αποκτήσει εκ νέου ψυχολογία και δυναμική ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που περιμένει τους «γαλάζιους» τόσο στις εγχώριες όσο και στις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Ο τεχνικός της Λεμεσιανής ομάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα πέραν του Πιτσιάν, αλλά και των μόνιμων παροπλισμένων ποδοσφαιριστών Μακρίδη και Μπεντόγια. Στο ντέρμπι αναμένεται να δούμε το ίδιο πλάνο από τον Σωφρόνη Αυγουστή αλλά ίσως προκύψουν κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα που θα αγωνιστούν. Κάτω από τα γκολποστ για άλλο ένα ματς θα βρίσκεται ο Μπρούνο Βάλε. Ο Ζάντερ και ο Ζόαο Πέδρο θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας και αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Γιούστε μαζί με τον Ρομπέρζ. Σε σχέση με το παιχνίδι με την Αταλάντα ο Σακέτι θα έχει δίπλα του τον Άλεφ (αγωνίστηκε σαν κεντρικός αμυντικός στο ματς με τους Ιταλούς), και πιο μπροστά τους θα κινείται σαν 10άρι ο Άλεξ Ντα Σίλβα, χωρίς να αποκλείεται να δούμε κάποια αλλαγή με την θέση να διεκδικούν ο Άλαν και ο Μαρτίνεζ. Στην επίθεση πιθανότατα να δούμε αρκετές διαφοροποιήσεις από τον Σωφρόνη Αυγουστή με τους Σκέμπρι και Γιάκολιτς να αγωνίζονται στα «φτερά» και τον Μάγκλιτσα στην κορυφή. Φυσικά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι στο ρόστερ υπάρχουν και οι Ζελάγια, Παπουλής και Σαρδινέρο οι οποίοι είναι έτοιμοι όποτε κληθούν να δώσουν σημαντικές βοήθειες στον Λεμεσιανό σύλλογο.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ