Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΑΕΛ φιλοξενεί στις 17:00 στο Τσίρειο την Αλκή Ορόκλινης σε ένα ματς που οι "γαλαζοκίτρινοι" έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ το τελευταίο διάστημα με τα θετικά αποτελέσματα της προσπαθεί να «χτίσει» κάτι καλό στο πρωτάθλημα και σίγουρα δεν θέλει να το «γκρέμισει» κόντρα στους «κυανέρυθρους».
Οι δύο πρόσφατες νίκες, επί Ολυμπιακού στο Τσίρειο και Ερμή στο ΓΣΖ, άνοιξαν τις ορέξεις των ποδοσφαιριστών του Μπρούνο Μπαλταζάρ, οι οποίοι «διψούν» για νέες επιτυχίες. Οι «γαλαζοκίτρινοι» αυτή την στιγμή βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Πάφο FC στους 16 βαθμούς.
Μια ενδεχόμενη νίκη λοιπόν της ΑΕΛ σήμερα επί της «Αθάνατης» και σε συνδυασμό μια βαθμολογική απώλεια για την Πάφο FC από τον ΑΠΟΕΛ θα φέρει την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ να είναι μόνη στο τρίτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.
Τα κίνητρα είναι τεράστια για την ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι. Πρώτα απ' όλα, θέλει να αποδείξει μπροστά στους οπαδούς της που θα δώσουν το παρών τους στο Τσίρειο ότι η ομάδα βρίσκει σιγά – σιγά τον δρόμο της.
Επίσης μια επιτυχία της ΑΕΛ επί της Αλκής εκτός από το γεγονός ότι θα κρατήσει στα ψηλά τους «γαλαζοκίτρινους», θα τους στείλει στο ντέρμπι με την Ανόρθωση (μετά την διακοπή) στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" με την καλύτερη ψυχολογία για να «γκρεμίσουν» το κάστρο της «Κυρίας».
Αγωνιστικά ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μπενίτεζ. Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να δούμε στον σημερινό αγώνα είναι με τους Βοζίνια κάτω από τα δόκαρια. Η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Μιτρέα και Τεϊσέιρα και στο «άκρα» πιθανόν να αγωνιστούν ο Αϊρόσα και Γουίλερ.
Ο Σοάρες και ο Φιντέλις Ιρένε θα είναι τα δύο ανασταλτικά χαφ και τον Σίλβα να αγωνίζεται σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Όσον αφορά την επιθετική γραμμή, ο Αβραάμ και ο Σάσσι θα καλύψουν τα δύο «φτερά» και στην «αιχμή του δόρατος θα πάρει θέση ο Αρουαμπαρένα.
Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το πρωί της Παρασκευής στη Λεμεσό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS