Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ισοπαλία στο Μακάρειο με τον Ολυμπιακό άνοιξε την όρεξη της Νέας Σαλαμίνας, με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοξενούν σήμερα (5/11) στο «σπίτι» τους τον Ερμή Αραδίππου έχοντας φυσικά ως μοναδικό στόχο τη νίκη, τους τρεις βαθμούς και την επιστροφή στις επιτυχίες. Η μία νίκη που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, την έχει καθηλώσει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα το ματς κόντρα στους «φτεροπόδαρους» προσφέρεται για να πετύχει κάτι θετικό και επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Ένα ενδεχόμενο καλό αποτέλεσμα θα ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Σάββα Πουρσαϊτίδη, και θα τους δώσει την ευκαιρία για να κοιτάξουν την συνέχεια του πρωταθλήματος με διαφορετικό μάτι. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκράσι και Μιντίκκη, ενώ στην διάθεση του θα έχει τον Έλιο Ρόκε που εξέτισε την ποινή του. Νίκη μακριά από το ΓΣΖ… Ο Ερμής την φετινή περίοδο δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης μακριά από το σπίτι του και σήμερα θα το ψάξει κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα. Μια ενδεχόμενη επιτυχία θα φέρει στους «φτεροπόδαρους» εκ νέου τα χαμόγελα και παράλληλα θα πάρουν τέραστια ώθηση για την συνέχεια του φετινού μαραθώνιου. Σίγουρα το ματς απέναντι στους «ερυθρόλευκους» δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού η αντίπαλος του Ερμή «διψάει» σαν τρελή για το τρίποντο της επιτυχίας. Συνεπώς η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου θα πρέπει να ψάξει τους διαδρόμους να δημιουργήσει ευκαιρίες για έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, σε διαφορετική περίπτωση αν έρθει η ήττα τότε ο Ερμής θα πάει στην διακοπή με την ψυχολογία στο ναδίρ. Πιθανές ενδεκάδες: Ερμής: Αραμπατζής, Ψάλτης, Τσίνα, Ιμερέκοφ,Χριστοφή, Φρίμπονγκ, Μαρτίνιουκ, Πατσέκο, Κωνσταντίνου, Εμεγκάρα, Τσούμου. Νέα Σαλαμίνα:Βεσελόφσκι, Σεργίου, Κορεία, Καρό, Κούσουλος, Νταμαχού, Ρέινολντς, Σανγκόι, Ρόκε, Μπριζίτο, Μακρίεφ.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ