Ακολουθήστε μας στο Google news

Με φόρα από την ισοπαλία από το Ντόρμουντ, ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Πάφο με στόχο το φυσικά την νίκη με την οποία θα δώσει απαντήσεις στον κόσμο των «γαλαζοκιτρίνων» μετά και το τελευταίο «στραβοπάτημα» του στο πρωτάθλημα κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Το κλίμα στον Αρχάγγελο τις προηγούμενες μέρες μετά τις δύο σερί ήττες αποτυχίες με ΑΕΚ και Εθνικό Άχνας ήταν αρκετά βαρετό, ενώ ήρθε και η παραίτηση του Γιώργου Δώνη (δεν έγινε αποδεκτή) να κάνει το κλίμα ακόμη πιο βαρύ. Με μπροστάρη τον τεχνικό των «γαλαζοκιτρίνων», όλοι στον ΑΠΟΕΛ δηλώνουν έτοιμοι να αλλάξουν τα δεδομένα που προϋπάρχουν αυτή την στιγμή, και θα προσπαθήσουν να αναστρέψουν το κακό κλίμα, «χτίζοντας»  αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με την Πάφο ένα καλό σερί στο πρωτάθλημα για να μπουν δυναμικά στην διεκδίκηση των στόχων τους. Όλοι περιμένουν ότι το ριστάρτ θα γίνει από τον απογευματινό αγώνα κόντρα στην Πάφο, με τον αντίπαλο της ομάδας της Λευκωσία να μην θεωρείται καθόλου εύκολος. Συνεπώς οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τα «αστέρια» και το Τσάμπιονς Λιγκ και για 90α λεπτά και να επικεντρωθούν στον σημαντικό αγώνα με την νεοφώτιστη ομάδα. Όσον αφορά τα πλάνα του Γιώργου Δώνη, ο Ελλαδίτης τεχνικός θα έχει και πάλι κάποιες απουσίες ελέω των τραυματισμών. Ξεκινώντας από τον άσσο, ο Πέρεθ διεκδικεί με αξιώσει μια θέση κάτω από τα δοκάρια μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στην Γερμανία. Από εκεί και πέρα στην αμυντική γραμμή αναμένεται να αγωνιστούν ο Αλεξάνδρου, Ρουέδα, Καρλάο και Βούρος. Στον χώρο του κέντρου αναμένεται να πάρουν θέση ο Μοράις και Σόουζα (δεν αποκλείεται να δούμε τον Βινίσιους) και πιο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο ίσως αγωνιστεί ο Ζαχίντ. Στην γραμμή κρούσης τα δύο «φτερά» θα πλαισιώνονται από τους Αλωνεύτη και Σαλάι. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Ντε Καμάργκο αν και είναι έτοιμος ίσως να μην αγωνιστεί αφού ο Μίκαελ Ποτέ βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» φόρμα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ