Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΑΕΛ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τον Ερμή Αραδίππου.
Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας του Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι στο ζενίθ μετά τα δύο σερί καλά αποτελέσματα, και την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Αλκή οι ποδοσφαιριστές με ανεβασμένο το ηθικό θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο.
Η ΑΕΛ μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να πετύχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα (έμεινε στις δύο) με τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού να θέλουν διακαώς το τρίποντο για να συνεχίσουν αν μη τι άλλο την καλή και θετική τους πορεία που άρχισαν να «χτίζουν» στα τελευταία ματς.
Μπορεί οι νίκες που πέτυχε η ΑΕΛ μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα να «έκρυβαν» μια ιδιαίτερη δυσκολία (εξαίρεση αυτή με Ολυμπιακό), όμως το συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ έδειξε πόσο σκληροτράχηλο είναι.
Άλλωστε αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα της ομάδα που αν το πάρουμε στατιστικά η ΑΕΛ έχει μια από τις καλύτερες άμυνες.
Στο παιχνίδι με του «κυανέρθυρους» η ομάδα του Πορτογάλου κόουτς θα κληθεί να βγάλει το 100% των δυνατοτήτων της, να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κα παράλληλα με σοβαρότητα, πειθαρχία και αποτελεσματικότητα, να «φτάσει» στο τρίτο σερί τρίποντο στον φετινό δύσκολο μαραθώνιο.
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αποψινού αγώνα ρεβάνς για τον Α' προκριματικό του Europa League που διεξήχθη στο «Partizan Stadium», ανάμεσα στην Παρτιζάν και την ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS