Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναγκαία η επιστροφή στην κυπριακή πραγματικότητα για τον ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται την Κυριακή (5/11) στο ΓΣΠ κόντρα στην Πάφο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Λεωνίδου Παλικαρίσια ισοπαλία πέτυχε στη Γερμανία η ομάδα του Γιώργου Δώνη την περασμένη Τετάρτη (01/11) κόντρα στην Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα αυτό που έχει σημασία είναι να καταφέρει να πάρει τους τρεις πολύτιμους πόντους κόντρα στην Πάφο, σε ένα αγώνα που θα γίνει στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Παγκύπριου πρωταθλήματος Cyta. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας βρίσκονται στην 8η θέση (με τρια παιχνίδια λιγότερα) και μετά τα τελευταία αποτελέσματα που είχε στο πρωτάθλημα το καλύτερο φάρμακο είναι μια καλή εμφάνιση και νίκη στο ερχόμενο ματς κόντρα στους Παφίτες. Αναμένεται πως ο Έλληνας τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα μιας και οι παίχτες έδωσαν πολλές δυνάμεις όπως είναι λογικό σε ένα απαιτητικό ματς κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Βετσφαλία. Ο κόσμος αισιοδοξεί πως μετά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στου Γερμανούς πλέον τα πράγματα θα αλλάξουν και εντός συνόρων και θα αρχίσει το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη να μαζεύει πόντους και να ικανοποιεί με τις εμφανίσεις του. Σίγουρα μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ πάντα στοχεύει στη νίκη και στο καλύτερο δυνατό και οι απαιτήσεις δικαιολογημένα είναι ψηλές. Οι φιλάθλοι του ΑΠΟΕΛ στηρίζουν τις προσπάθειες και αυτό που μένει είναι και οι ποδοσφαιριστές να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους και σε κάθε παιχνίδι να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ