Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Σισέ είναι δεδομένα εκτός από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Οι Ράγιος και Ζοάο Βίκτορ όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι στην ενδεκάδα μιας και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα της Αμμοχώστου καλείται να βρει τρόπους και λύσεις για να πάρει το τρίποντο και να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δυο σερί ισοπαλίες με Πάφο (0-0) και Ομόνοια (1-1). Το τι σκέφτεται να κάνει ο Λέβι δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο. Ο Ισραηλινός τεχνικός είναι πολύ πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στον Μπανταλόφσκι στο δεξί άκρο της άμυνας και να πάει ο Σιβού στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Οικονομίδη και τον Γκάντζιεφ. Στα δυο «φτερά» της επίθεσης τις θέσεις διεκδικούν Αμπντουλάγιεφ, Παλάνκα και Καλό και στην κορυφή ένας εκ των Καμαρά ή Άλβες.Αν ο Ράγιος μείνει εκτός υπάρχει και ένα ακόμη σενάριο. Να αλλάξει σύστημα ο Ισραηλινός τεχνικός και να παίξει 4-4-2 με Καμαρά και Άλβες μαζί. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες κάτι τέτοιο αλλά είναι μία πιθανότητα. Περιμένουν αρκετό κόσμο… Η ώρα και η μέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι ότι πρέπει για τον κόσμο για να πάει στο γήπεδο. Στις 17:00 ημέρα Σάββατο και σίγουρα οι φίλοι της «Κυρίας» θα δώσουν μαζικά το παρόν τους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εκτιμάται ότι περίπου 5000 θα βρεθούν στο γήπεδο με τα ταμεία να είναι ανοικτά και τη μέρα του αγώνα.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ