Ο ΠΑΣΠ στα πλαίσια των εορτασμών του για τα 30χρόνα του, διοργανώνει έκθεση το επόμενο τριήμερο (3-5) στην οποία ο κόσμος που θα έχει την δυνατότητα να την επισκεφθεί να θαυμάσει και να φωτογραφηθεί με τις φανέλες των ποδοσφαιριστών που επιλέγηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα του 2016.
Η έκθεση φυσικά άνοιξε με διάσκεψη τύπου από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη που είπε λίγα λόγια για την κίνηση αυτή, ενώ στο πάνελ τοποθετήθηκαν και τρεις ποδοσφαιριστές του Κυπριακού πρωταθλήματος ο Αραμπατζής, ο Κωνσταντίνος Παναγή και ο Γιώργος Μερκής.
Να σημειώσουμε ότι στην εν λόγω έκθεση ο κόσμος μπορεί να θαυμάσει και να λησμονήσει και μια πλούσια συλλογή από τα στίκερ με τους ποδοσφαιριστές, κάνοντας αναδρομή από το πρόσφατο παρελθόν μέχρι σήμερα.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.