Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια μέσα από την επίσημη σελίδα της ενημερώνει ότι προχώρησε σε καταγγελία του αθλητικογράφου του ΡΙΚ, Ανδρέα Πογιατζή στην Επιτροπή Δημοσιογραφική Δεοντολογίας.
Διαβάστε περισσότερα:
Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε την καταγγελία του αθλητικογράφου του ΡΙΚ, Ανδρέα Πογιατζή, στην Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.
Αφορμή για την καταγγελία αποτέλεσε άλλη μία απαράδεχτη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά, που επέδειξε στο πλαίσιο της εκπομπής «Γκολ και Θέαμα», τη Δευτέρα 30.10.2017, από το βήμα της οποίας εκστόμισε προσβλητικά και απαξιωτικά σχόλια σε βάρος ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος χρησιμοποιεί ανάρμοστη και προσβλητική γλώσσα σε βάρος ποδοσφαιριστών, είτε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είτε άλλων ομάδων, υπό τον μανδύα της σάτιρας και του χιούμορ. Σε ανακοίνωσή της, προς το τέλος της περσινής περιόδου, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καυτηριάσει το επίπεδο της εκπομπής, τονίζοντας ότι εδώ και καιρό έχει υποβιβάσει την ανάλυση και την κριτική σε καφενειακό επίπεδο.
Πρόκειται για επαναλαμβανόμενη αντιδεοντολογική συμπεριφορά, στο πλαίσιο μιας εκπομπής που προβαίνει σε υποτιμητικά και απαξιωτικά σχόλια για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορεί εκ του επαγγέλματός τους να εκτίθενται δημόσια, αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε, ιδιαίτερα σε επαγγελματίες που βγάζουν το ψωμί τους στον ίδιο χώρο, να ξεφεύγουν από τα όρια του επαγγελματισμού και της δεοντολογίας.
Είναι καιρός ο κ. Πογιατζής να αντιληφθεί ότι μιλά από το βήμα ενός δημόσιου οργανισμού που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους πολίτες. Οφείλει να επιδεικνύει την απαιτούμενη σοβαρότητα, να σέβεται τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων.
Καλούμε την Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας να λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα.
Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αναμετρήσεων για την 3η αγωνιστική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
BEST OF THEMASPORTS