Η Ομόνοια το πρώι της Πέμπτης (2/11) ανάρτησε ένα βίντεο, που δείχνει τον παθιασμένο Κανού σε κάποια στιγμιότυπα να πανηγυρίζει με έντονο τρόπο.
Με αυτή την κίνηση η Ομόνοια θέλει να «πωρώσει» τους οπαδούς της ενόψει Άρη. Τα υπόλοιπα με τον Βραζιλιάνο μέσο του «τριφυλλιού», οι φίλοι της Ομόνοιας θα έχουν την δυνατότητα να τα δουν στο Omonoia Premium.
Παρακολούθησε πολλής κόσμος το «pyro show» (έτσι το ονομάζουν στην γλώσσα των οργανωμένων οπαδών) των οπαδών της Μακάμπι Τελ-Αβίβ, στα αρχικά στάδια της επανάληψης.
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.