Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην Ιταλία πριν δυο εβδομάδες δεν μπόρεσαν να την κοιτάξουν καν στα μάτια. Έδειξε ομάδα που δεν παιζόταν. Την βρίσκουν ξανά μπροστά τους σήμερα την Αταλάντα στο ΓΣΠ, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον πέμπτο όμιλο του Γιουρόπα Ληγκ. Για να καταφέρουν να της… κόψουν τον βήχα, για να έχουν πιθανότητες να «τσιμπήσουν» κέρδος και πολύ περισσότερο να την κερδίσουν, θα πρέπει να είναι εντελώς μεταμορφωμένοι- σε σχέση με το παιχνίδι στη Ρέτζιο Εμίλια. Όχι μόνο στην άμυνα, αλλά σε όλες τις γραμμές τους. Το σημαντικότερο κλειδί θα είναι να περιορίσουν τους πολύ ποιοτικούς παίχτες που είναι στελεχωμένοι οι «Νερατζούρι» του Μπέργκαμο, από τη μέση και μπροστά. Μαζί με τον Γάλλο Βαλεντίν Ρομπέρζ (είναι και σήμερα τιμωρημένος), θα είναι στην κερκίδα και οι τραυματίες Ζάντερ Σαντάνα και Πιτσιάν. Ο Γιώργος Βασιλείου θα καλύψει πάλι το αριστερό άκρο της άμυνας.  Δεξιά λογικά θα δούμε τον Ζοάο Πέδρο, αλλά κρατάμε και μια πισινή, επειδή δεν αποκλείουμε να τον «φυλάξει» ενόψει ΑΕΚ ο Αυγουστή. Στο σενάριο που μείνει πάγκο ο Πορτογάλος, τότε θα επωμιστεί το ρόλο του δεξιού μπακ ο Μάριος Στυλιανού. Ο ένας σίγουρος για τις θέσεις στόπερ είναι ο Έκτορ Γιούστε. Υποψήφιοι για την άλλη θέση είναι οι Άλεφ και Αγγελή. Στον τελευταίο δεν δίδουμε παρά πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει, επειδή στο διάστημα που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με τη Δόξα, έδειξε ότι θέλει ακόμα χρόνο να βρει ρυθμό. Έκατσε για 10-11 μήνες ο Κύπριος διεθνής. Στο τέρμα θα είναι κανονικά ο εκ των αρχηγών Μπρούνο Βάλε. Πάμε στη μεσαία γραμμή, όπου αν… μετατοπιστεί σε ρόλο σέντερ μπακ ο Άλεφ, θα πρέπει να τα «φτιάξει» αλλιώς τα πράγματα ο προπονητής. Ο Σακέτι είναι σίγουρος. Αποκλείουμε να ξεκινήσουν μαζί οι Μαρτίνες και Ντα Σίλβα. Ένας εκ των δυο θα παίξει «δεκάρι». Το «οκτάρι» της τριάδας θα είναι ο Άλαν Ροντρίγκεζ, επαναλαμβάνουμε αν ο Άλεφ, επιστρατευτεί για να παίξει κεντρικός μπακ. Σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες, είναι και η… εκτίμηση για τους τρεις της μπροστινής γραμμής. Το σίγουρο ότι δεν θα ξεκινήσουν οι τρεις που έπαιξαν με τη Δόξα. Οι Γιάκολις, Σκέμπρι και Μάγκλιτσα. Στο «μύλο» των ομάδων που είναι υποψήφιοι για τη γραμμή κρούσης, βάλτε τα ονόματα των Παπουλή, Σαρδινέρο και Ζελάγια. Πιο απλά: Έξι υποψήφιοι για τρεις θέσεις.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ