Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κυριάκος Αποστόλου παρακολούθησε για άλλη μία φορά την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League, και καταθέτει την άποψη του για ένα «καρυδάτο» αποτέλεσμα που ίσως να μην έχει αντίκρισμα ευρωπαϊκής συνέχειας, αλλά παραμένει σπουδαίο. Τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα στους «πορτοκαλί»; Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου Ένας ΑΠΟΕΛ που σε πονοκεφαλιάζει, διότι αποτελεί έναν απίθανο «γρίφο» από μέρα σε μέρα. Στην Κύπρο δε μπορεί να νικήσει τον Εθνικό Άχνας, ενώ στο Champions League «παγιδεύει» με έναν τρόπο που ξέρει καλά, δύο φορές τη Ντόρτμουντ. Ναι μεν οι Γερμανοί είναι προβληματικοί στα τελευταία ματς που τους στέρησαν και την κορυφή στη Bundesliga, αλλά αυτό που συμβαίνει με τους «πορτοκαλί» είναι απίστευτο. Το σύνολο του Γιώργου Δώνη εμφανίστηκε αντάξιο των προσδοκιών μέσα στο «Signal Iduna Park» και δίχως αμφιβολία άξιζε στο ακέραιο τον πόντο που πήρε και χαρακτηρίζεται ιστορικός. Ο Ελλαδίτης τεχνικός «κατέβηκε» με ότι καλύτερο είχε (παρά τις απουσίες), «γέμισε» το κέντρο θέλοντας να προσέξει τα νότα του, απέναντι σε μία ομάδα «πύραυλο». Οι Βεστφαλοί δημιουργούσαν, και ο ΑΠΟΕΛ αντιστέκονταν. Στο τέρμα του Γκερέιρο όλοι πίστεψαν ότι τα πάντα έχουν τελειώσει. Κι όμως... Οι πρωταθλητές Κύπρου κατευθύνθηκαν άμεσα σε νέο σύστημα, και στο δεύτερο μέρος, μπορεί να άφησαν χώρους, αλλά αυτό τους «βγήκε» διότι σκόραραν με τον Μίκαελ Ποτέ που «πυροβόλησε» ξανά. Έπειτα από την ισοφάριση, όπως ήταν λογικό το γήπεδο κατηφόρισε, αλλά οι παίκτες του Δώνη δε «μάσησαν». Μάλιστα, θα μπορούσαν να σκοράρουν για δεύτερη φορά, αν οι επιλογές πάνω στην «ένταση» της στιγμής ήταν πιο ώριμες. Δεν πειράζει όμως, με αυτή την ισοπαλία, άλλη μία «χρυσή» ευρωπαϊκή σελίδα, γράφτηκε για μία ομάδα του νησιού μας. Όσον αφορά, την κριτική των ποδοσφαιριστών δεν υστερεί κανείς, με τον Βινίσιους να κάνει μία «μυθική» εμφάνιση ύστερα από πολλή καιρό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ναουζέτ Πέρεθ. Ο 32χρονος πορτιέρο δικαίωσε τον προπονητή του. Οι συμπαίκτες του, ένιωθαν ασφάλεια, ενώ όπου χρειάστηκε εμφάνισε ένα σταθερό πρόσωπο, κάνοντας και «μεγάλες» αποκρούσεις κατά διαστήματα. Ο Γκουντίνιο μπορεί να είχε ρυθμό, αλλά ο Ισπανός έχει την πείρα και αυτό χρειάζονταν απέναντι στη Μπορούσια ο ΑΠΟΕΛ. Τώρα, μένει να «αναστηθεί» και στο πρωτάθλημα νικώντας την επικίνδυνη Πάφο... Όλοι γνωρίζουμε ότι και η πρόκριση να «χαθεί» στο Europa League μέσω της τρίτης θέσης, δε θα επιρριφθούν ευθύνες, μιας και το group του Champions League, είναι ένα από τα χειρότερα που θα μπορούσε να «πέσουν» οι Λευκωσιάτες.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ