Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ο νούμερο ένα στόχος του Μαρινάκη για Νότιγχαμ!

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ο νούμερο ένα στόχος του Μαρινάκη για Νότιγχαμ!

Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί τον εκλεκτό του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο πρέπει να πληρώσει μια πάρα πολύ υψηλή ρήτρα στη Φούλαμ.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νότιγχαμ μετά από 39 ημέρες, πληρώνοντας το μάρμαρο για τις κάκιστες εμφανίσεις και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναζητά τον αντικαταστάτη του Ελληνοαυστραλού τεχνικού, με τα ονόματα των Σον Ντάις και Ρομπέρτο Μαντσίνι να παίζουν το τελευταίο 24ωρο στα βρετανικά Μέσα. Παρόλα αυτά, έρχεται ο «Guardian» να ξεκαθαρίσει πως ο νούμερο ένα στόχος του ιδιοκτήτη της Φόρεστ είναι άλλος.

Ο λόγος για τον Μάρκο Σίλβα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί εκ νέου ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Αποτελεί την επιλογή που έχει ξεχωρίσει και οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο υπάρχει ένα «αγκάθι».

Πρόκειται για τη ρήτρα που έχει βάλει η Φούλαμ στο συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού, η οποία είναι… θεόρατη. Συγκεκριμένα, για να σπάσει κάποιος το συμβόλαιο του Σίλβα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

Στη Νότιγχαμ έχουν επίγνωση των οικονομικών περιορισμών, έχοντας απολύσει δύο προπονητές αυτή τη σεζόν και έχοντας κάνει μεταγραφές που φτάνουν τα 200 εκατομμύρια λίρες αυτό το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, ο Μαρινάκης είναι μεγάλος θαυμαστής του Σίλβα, με τον Πορτογάλο να ενδιαφέρεται για τη θέση στη Νότιγχαμ και να πιέζει από την πλευρά του!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Σάντερλαντ στο Άνφιλντ και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά το πόσο προβληματική είναι η εκκίνησή της στη φετινή σεζόν, με την Τσέλσι να χάνει με 3-1 στο Έλαντ Ρόουντ από την Λιντς και μαζί την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη τριάδα.