Ακολουθήστε μας στο Google news
Απουσιάζουν τα πολλά παιχνίδια από το τηλεοπτικό μενού της ημέρας αλλά...
Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ (1/11) με αρκετά και ενδιαφέροντα ματς, με την διεξαγωγή της 2ης δόσης της 4ης αγωνιστικής.
Τα βλέμματα των Κύπριων φιλάθλων φυσικά θα είναι στραμμένα που άλλου... στην Γερμανία, εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ θα "κοντραριστεί" με την Ντόρτμουντ. Εκτός όμως από το παιχνίδια αυτό, στο πρόγραμμα υπάρχουν κι άλλα επτά παιχνίδια που κεντρίζουν του ενδιαφέροντος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι θα προτιμήσουν να κάτσουν σπίτι να παρακολουθήσουν μπαλίτσα θα έχουν την δυνατότητα να δουν σε ανοικτή ζώνη από την τηλεόραση του
TVone το
Νάπολι - Μάντσεστερ Σίτι.
Για τους λάτρεις της πορτοκαλί θεάς στο πρόγραμμα υπάρχουν παιχνίδια για τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ.
[table id=6 /]
Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
19/04 @ 20:59
Η Πάφος είναι στην πρώτη θέση και κάνει Πάσχα στην κορυφή. Τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές...
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
BEST OF THEMASPORTS