Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Σοφρώνης Αυγουστή καταστρώνει τα πλάνα του όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα την προσεχή Πέμπτη(2/11) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Κύπριος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ρομπέρζ λόγω τιμωρίας, όπως και κατά πάσα πιθανότητα και στον Ζάντερ που δύσκολα προλαβαίνει το παιχνίδι.
Πλέον, ο Αυγουστή, έχει πάρει μια «γεύση» από Αταλάντα η οποία δείχνει κουρασμένης στους τελευταίους αγώνες. Ειδικότερα στον τελευταίο όπου δέχθηκε την ήττα με 2-1 προηγούμενη μάλιστα στο σκορ.
Δεν αποκλείεται οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού να παίξουν πιο επιθετικά σε σχέση με το παιχνίδι στην Ιταλία. Ο Απόλλωνας δείχνει να έχει μια άλλη δυναμική στο ΓΣΠ, κοιτάζοντας «κατάματα τον εκάστοτε αντίπαλο. Τουλάχιστον, έτσι μας έδειξε με την Λυών.
Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, ακόμη και της νίκης που δεν αποκλείεται αν εμφανιστεί καθώς πρέπει ο Απόλλωνας, ο όμιλος θα πάρει «φωτιά».
Να προσέξει...
Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται ο Σλοβένος μέσος της Αταλάντα, Γιάσμιν Κούρτιτς που έχει σκοράρει στα τελευταία δύο παιχνίδια.
Το απέδειξε!
Η επίθεση του Απόλλωνα δεν θέλει και πολύ να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Άλλωστε το απέδειξε και στην Ιταλία.
Κόσμος...
Μεγάλο κεφάλαιο για τον Απόλλωνα! Μπορεί να βοηθήσει από το πρώτο λεπτό τους «κυανόλευκους»...
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιέγκο Ρόσα, παραχώρησε συνέντευξη στο match programme των «γαλαζοκιτρίνων» για τον αποψινό (19:00) αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ανάμεσα σε άλλα, είπε ότι ήρθε στον ΑΠΟΕΛ επειδή ήθελε να βρίσκεται σε μια ομάδα που θα είναι σημαντικός.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
BEST OF THEMASPORTS