Ακολουθήστε μας στο Google news
Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή...
Παρότι οδήγησε τη Σερβία στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, εντούτοις δεν θα παραμείνει στον πάγκο!
Ο λόγος για τον πρώην προπονητή της Ανόρθωσης, Σλάβολιουμπ Μούσλιν, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «πλάβι», αφού η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε σήμερα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 64χρονο προπονητή, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα τον Μάιο του 2016.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σερβικής Ομοσπονδίας, προσωρινός αντικαταστάτης του Μούσλιν θα είναι ο μέχρι τώρα βοηθός του, Μλάντεν Κρστάιτς.
Όπως αναφέρουν σερβικά ΜΜΕ, βασικοί υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν τη δεδομένη στιγμή, είναι ο γνωστός σε όλους μας πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς!
Μιλώντας στα ΜΜΕ πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής μας, ο προπονητής Απόστολο Μάντζιος συνεχάρη τις κυπριακές ομάδες για την πορεία τους στην Ευρώπη, αναφέρθηκε στις δυσκολίες και στους στόχος της ομάδας μας στους αγώνες με Αυστρία και Ρουμανία καθώς και στην κλήση του Φαμπιάνο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS