Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πρόεδρος της Πάφου Χρίστος Γλυκύς, μίλησε στον «Active Radio» για την «άγονη» ισοπαλία με τον Άρη, αλλά και για το μεταγραφικό πλάνο της παφιακής ομάδας τον Ιανουάριο.
Συγκεκριμένα, είπε ανάμεσα σε άλλα:
«Δεν ήμασταν όσο καλοί όσο θα έπρεπε, αλλά από τον αγώνα με τον Άρη κρατάμε το τελευταίο 20λεπτο. Επίσης, είναι θετικό στοιχείο το ότι κρατάμε ανέπαφη την εστία μας για 440 λεπτά, αλλά έχουμε θέμα στην επίθεση.
Θα κινηθούμε σίγουρα για την απόκτηση επιθετικού τον Ιανουάριο. Θα είναι η πρώτη μας μεταγραφή. Ήδη έχουν βρεθεί υποψήφιοι παίκτες, όμως μέχρι να φτάσουμε σε πλήρη συμφωνία με κάποιον, υπάρχει αρκετός δρόμος».
Γουίλι Σεμέδο και Γκάρι Ροντρίγκες πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στο Μουντιάλ με το Πράσινο Ακρωτήρι και παράλληλα διαφημίζουν και τις ομάδες μας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS